VOLBEAT - Kurio's Amsterdam
16792
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16792,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

VOLBEAT

VOLBEAT

Op dinsdag 15 november 2016 staat VOLBEAT in een uitverkochte Ziggo Dome. Bij Kurio’s is het nooit vol maar kunt u altijd wel genieten van onze heerlijke kebab gerechten en dat nog met een leuke beat op de achtergrond;). Ons team staat voor u klaar om uw vooravond goed van start te gaan. Op steenworp afstand van de Ziggo wachten wij met smart op u. Kurio’s Kebab First tot snel!

Op dinsdag 15 november staat Deense metalband VOLBEAT in de Ziggo Dome!

Hun unieke sound is het best te omschrijven als een mix tussen heavy metal en rock. De tour waarmee het viertal dit najaar langs Nederland komt staat geheel in het teken van het nieuwe album Seal the Deal & Let’s Boogie!

Seal The Deal & Let’s Boogie! Met dit nieuwe album gaat Volbeat op tournee. De Deense metalband staat bekend om hun mix van heavy metal en rockabilly. Een geroemd eigen geluid, dat live een spektakel is met stevige gitaarrifs en een hoog meezinggehalte. Australische hardrockband Airbourne en het Amerikaanse Crobot zijn support tijdens deze avond.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.