Kurio’s: döner, lunch & koffie in Amsterdam Zuidoost
15369
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15369,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Over Kurio’s

Kurio’s: kwaliteit, smaak en dagvers

Voor kwaliteit, smaak en dagverse producten ga je naar Kurio’s op de Arena Boulevard. Daar vind je elke dag heerlijke, versgemalen bonenkoffie van Brandmeester’s, versbereide panini’s en de lekkerste döner. Een team van 8 mensen onder leiding van Johannes Kurio staat klaar om je steeds weer de meest verse en smaakvolle döner kebab-gerechten te serveren. Onze broodjes döner worden niet voor niets geroemd tot ver buiten Amsterdam!

Dönerzaak in Amsterdam Zuidoost

Johannes Kurio is de chef van dit familiebedrijf in Amsterdam Zuidoost. Een dönerzaak waar kwaliteit, smaak en versheid heel belangrijk zijn. Johannes selecteert elk gerecht zorgvuldig en controleert alles wat binnenkomt nauwgezet. Is het niet goed, dan wordt het diezelfde dag opnieuw bezorgd. Bij Kurio’s kun je echt altijd rekenen op smaakvolle, verse gerechten.

Keurmerk Voedselveiligheid

De hygiëne in de dönerbranche staat vaak ter discussie. Maar niet bij Kurio’s. Wij zijn trotse eigenaar van het Keurmerk Voedselveiligheid en mogen dit keurmerk ook als enige dönerzaak voeren.
Meerdere keren per jaar wordt onze zaak onverwachts bezocht en gecontroleerd en steeds weer weten we ruimschoots te voldoen aan de strenge normen van de HACCP, een voedselveiligheidssysteem van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

kurios-amsterdam-keurmerk-2016voedselveiligheid_keurmerk_bureau_de_wit

Vertel ons jouw wensen!

Tevreden klanten zijn voor ons meer dan belangrijk. Vertel ons daarom wat je van ons vindt, of je wensen hebt en wat jouw ervaringen zijn. En natuurlijk mag je dat ook delen met anderen, met heel de wereld wat ons betreft. Kijk eens op onze Facebookpagina, stuur ons een bericht en deel het met jouw vrienden. Want dat vinden wij ook heel erg leuk!

over-kurios-amsterdam-doner-lunch-koffie