Kurio’s in Amsterdam Zuidoost, bij de ArenA en station Bijlmer
1452
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1452,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Contact

Kurio’s Amsterdam

Dat je bij ons de lekkerste döner kebab vindt, is misschien wel het best bewaarde geheim van Amsterdam Zuidoost. Een geheim dat wij natuurlijk toch graag met je delen. Daarom vertellen we je hier waar je ons vindt. Kom je snel langs? Of verstuur een bericht als je het eten wilt bestellen. Je kunt het bij ons afhalen of we brengen het naar jouw kantoor of bedrijf. Eet smakelijk!

Vanuit station Bijlmer

Kom je vanuit het station Bijlmer dan ga je richting de Amsterdam ArenA. Loop in de richting van de MediaMarkt en de Decathlon. Tegenover de MediaMarkt in het ronde gebouw vind je ons, samen met heerlijke koffie, döner, köfte, falafel en meer. Kom zelf maar kijken!

Vanuit de Amsterdam ArenA

Heb je de auto geparkeerd onder de Amsterdam Arena, dan loop je langs de Decathlon en MediaMarkt in de richting van de kantoren van Zuidoost en de Amsterdamse Poort. Tegenover de MediaMarkt vind je Kurio’s in het ronde gebouw. Je bent van harte welkom!

Kurio’s Amsterdam

Arena Boulevard 159

1101 EJ Amsterdam Zuid Oost

E-mail: info@kuriosamsterdam.nl

Tel: 020 7371 481

Solliciteren

Wil je solliciteren? Stuur een mail met je motivatie en CV naar ons e-mailadres.

Binnenkijken bij Kurio’s Amsterdam?