Agenda - Kurio's Amsterdam
15635
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15635,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Agenda

Evenementen in Amsterdam Zuidoost

Bezoek jij binnenkort een van de evenementen in de ArenaPoort in Amsterdam Zuidoost? Dan begint jouw avond natuurlijk bij Kurio’s. Het restaurant met de lekkerste broodjes döner, Turkse pizza’s, de dönerbox, kapsalon én de lekkerste koffie op de Arena Boulevard; versgebrande bonenkoffie van Brandmeester’s. Kom snel langs en ervaar het zelf. Je vindt ons tegenover de MediaMarkt.

kurios-amsterdam-amsterdam-arena-evenementen

Eerst eten, dan Ajax

Als Ajax-fan komt voetbal natuurlijk op de eerste plaats. Maar hé, op een lege maag kun je jouw club niet aanmoedigen toch? Dus speelt Ajax een thuiswedstrijd in de Amsterdam ArenA, dan kom je eerst even bij ons. En als je stiekem voor een andere voetbalclub naar de ArenA gaat, ben je natuurlijk net zo goed van harte welkom! Met een team van 8 man staan we voor je klaar om je voor en na de wedstrijd heerlijk te laten eten.

Naar een concert in de AFAS Live of Ziggo Dome?

Ga je zo meezingen met jouw favoriete ster in de AFAS Live of Ziggo Dome? Of genieten van een te gaaf concert? Dan begint de voorpret al bij Kurio’s. Met op de achtergrond de muziek van jouw concertster geniet je bij ons van een heerlijke kop versgemalen bonenkoffie van Brandmeester’s en natuurlijk de lekkerste broodjes van de Arenapoort. En hadden we al verteld dat alles wat je hier krijgt supervers is?

kurios-amsterdam-heineken-music-hall
kurios-amsterdam-zuidoost-pathe-arena-bioscoop

Of  eerst wachten voor Pathé Arena?

Ook bezoekers van Pathé Arena kunnen bij ons terecht. Bijvoorbeeld als je nog moet wachten nadat je de kaartjes hebt gehaald. Met echt goede koffie, die van Brandmeester’s, de verse gerechten van ons menu en natuurlijk een kindermenu. Zodat je ook voorafgaand aan een familiefilm nog even met de kinderen bij ons kunt eten en drinken. Wedden dat dan niet alleen zij dat middagje film leuk vinden ;-).

Evenementen

Vers, dat geldt voor alles wat je bij ons krijgt. Ook de informatie dus. Wil je weten welke evenementen op de agenda staan bij de AFAS Live, Ziggo Dome of de Amsterdam Arena? Wij verzamelen het hier voor je!

kurios-amsterdam-zuidoost-arenapoort
kurios-amsterdam-zuidoost-villa-arena

Villa Arena

Een bezoek aan Villa Arena staat misschien niet bovenaan jouw lijstje favoriete evenementen, maar dat verandert vast als je weet dat wij op 2 maar minuten lopen van deze woonboulevard zitten. Heb je jouw nieuwe bank, eettafel of designlamp gevonden? Ga dan lekker naar buiten en loop even door richting de MediaMarkt. Daar tegenover vind je de lekkerste broodjes döner, versbereide panini’s en nog veel meer!

In de ArenaPoort?

Bezoek jij een evenement, voetbalwedstrijd of ga je naar de film? Dan start je bij Kurio’s! Je kunt het eten meenemen of je blijft even gezellig bij ons zitten om ontspannen je broodje döner, Turkse pizza of kapsalon te eten. ’s Zomers hebben we ook voldoende plek buiten. Ga jij uit in de ArenaPoort? Dan begint jouw avondje bij Kurio’s!

kurios-amsterdam-station-bijlmer-arenapoort

EVENTS IN DE OMGEVING VAN KURIO’S

Mei , 2024

Sorteer

Geen events

Op de informatie op deze website is onze disclaimer van toepassing.