Zakelijke lunches en avondeten; ook te bestellen in Zuidoost
15639
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15639,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Zakelijk

Zakelijke lunches en eten ’s avonds

Tussen alle grote kantoren van Amsterdam Zuidoost vind je Kurio’s. Een dönerzaak die bij kantoren en bedrijven zowel lunches als maaltijden voor de avond bezorgt. Maar waar je ook tijdens de middagpauze even naar toe kan voor bijvoorbeeld een Turkse pizza, broodje falafel, kapsalon, döner kebab of een pita Kurio’s. De keuze is select en zorgvuldig gemaakt door de chef van Kurio’s die streng toeziet op kwaliteit, versheid en smaak.

Bel & Bestel

Bel 020 7371481 & Bestel

Middagpauze op de Arena Boulevard

Wil je in jouw middagpauze op de Arena Boulevard rustig zitten en van jouw lunch genieten? Dan kan dat bij ons. Maar heb je niet zoveel tijd en wil je toch een lekkere, verse lunch eten? Dan kan dat ook. Je kunt onze gerechten meenemen, snel bij ons opeten of op je gemak van genieten. Net wat jou uitkomt.

Zakelijke gasten

Verras jouw zakenrelatie eens met een andere lunch en laat het door ons verzorgen. Verse en smaakvolle döner kebab-broodjes, met of zonder patat, versgebakken pistoletjes of verschillende panini’s. Kies uit de gerechten van ons menu en we weten zeker dat we je snel weer terugzien. Net als al vele andere zakelijke gasten.

Eten bezorgen in Amsterdam Zuidoost

Ook wie laat nog doorwerkt of blijft overwerken kan op het team van Kurio’s rekenen. Je kunt bij ons langskomen op de Arena Boulevard of je bestelt het via de mail of telefoon. Wij bezorgen lunches en avondmaaltijden in heel Amsterdam Zuidoost vanaf € 15.

Korting op zakelijke lunches en bestellingen

Bij de eerste bestelling ontvang je ter kennismaking een speciale aanbieding. Op elke volgende zakelijke bestelling geven we je 10% korting. Dit geldt zowel voor maaltijden ’s avonds als bestellingen voor zakelijke lunches.

.