Arena Boulevard - Kurio's Amsterdam
14833
page-template-default,page,page-id-14833,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Arena Boulevard

Eten op de Arena Boulevard

Kurio’s vind je op de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost. Centraal gelegen tussen de Amsterdam Arena en het Bijlmer Station, tegenover de MediaMarkt en Decathlon. En natuurlijk met de bekende buren Ziggo Dome, Heineken Music Hall en Pathé ArenA. The place to be om lekker te eten als je in de ArenaPoort bent.

Lunch, diner of gewoon tussendoor…

Voor zowel de lunch, het diner en gewoon lekker tussendoor kun je bij ons terecht. Ook als je even moet wachten voor Pathé Arena totdat de film begint of je al op de Arena Boulevard bent omdat je straks naar een concert of voetbalwedstrijd gaat.

De lekkerste koffie en cappuccino in Amsterdam Zuidoost

Vind je het nog wat te vroeg voor een broodje döner, dan kom je bij ons genieten van een heerlijke koffie, cappuccino of latte macchiato. Bij ons vind je namelijk de lekkerste koffie in Amsterdam Zuidoost, die van Brandmeester’s. Natuurlijk kun je daarbij ook een verse croissant krijgen, een chocolat chip cookie of gewoon allebei. En die koffie, die schenken we overigens de gehele dag. Versgezet voor jou

Openingstijden

In principe zijn onze openingstijden:

  • Maandag tot en met vrijdag: van 9.30 – 21.00 uur
  • Zaterdag en zondag: van 10.00 tot 20.00 uur

Maar ja, als het gezellig is, dan vinden wij dat natuurlijk ook gezellig. Dus tijdens evenementen van onze buren kun je nog tot laat bij ons terecht. En met mooi weer blijven we ’s zomers gewoon wat langer open.

Naar de ArenaPoort? Naar Kurio’s!

Ben jij binnenkort in de ArenaPoort? Dan zien we je graag bij Kurio’s! Op de Arena Boulevard, precies tussen het Bijlmerstation en de Amsterdam ArenA in (tegenover MediaMarkt).