Twenty One Pilots In de Heineken Music Hall, Kurio's kebab first
16788
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16788,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Twenty One Pilots

Twenty One Pilots

Twenty One Pilots staat op maandag 15 november 2016 in een uitverkocht Heineken Music Hall. Uw vooravond goed in de stemming komen met een heerlijk broodje Kebab, een Turkse Pizza of een van Kurio’s overige heerlijke gerechten? Kom dan bij Kurio’s op steenworp afstand van Heineken Music Hall.
Twenty One Pilots komt op 15 november naar de Heineken Music Hall

Het Amerikaanse duo Twenty One Pilots komt met hun ‘EMØTIØNAL RØADSHØW’ in november naar de Heineken Music Hall.

De EMØTIØNAL RØADSHØW, opvolger van de uitverkochte BLURRYFACE TOUR, gaat op 31 mei van start in Cincinnati om vervolgens af te reizen naar Noord-Amerika voor twee uitverkochte shows in het wereldberoemde Madison Square Garden in New York. Tickets voor alle 48 Noord-Amerikaanse tourdata zijn uitverkocht. De band, die dan nog maar net klaar met een zesdaags festival in Australië, steekt daarna de Atlantische Oceaan over voor het Engelse Reading/Leeds Festival om vervolgens na de zomer te starten aan de Europese gedeelte van hun tour.

Twenty One Pilots staat bekend om hun energieke live shows. Tyler Joseph en Josh Dun begonnen hun carrière met optredens in geboorteplaats Columbus, Ohio. De aanstekelijke mix van hiphop, pop en electronica dat het duo produceert zorgt al snel voor een doorbraak naar een groter publiek. Deze maand brengen ze nog een nieuwe single uit in Nederland. De single ‘Ride’, afkomstig van het vierde studio album ‘Blurry Face’, is in thuisland US al een succes en is daarmee de opvolger van de gigantische hit ‘Stressed Out’, dat inmiddels de dubbel platina status behaald heeft! Het nummer stond in de top 10 van zowel Spotify, iTunes, Airplay als Shazam.

Je hebt van die bands die één trucje doen, dat op een gegeven moment wat gaat vervelen. Twenty One Pilots snapt dat en propt hun show vol met trucs en gimmicks. Achterwaartse salto’s van de piano, schijnexecuties, drummend crowdsurfen. Het duo uit Columbus, Ohio speelt een rare, misschien wel unieke mengelmoes van pop, hiphop, folk, emo-uithalen en zelfs dubstep. Een show die je absoluut niet wilt missen!

Support act: Bry
Deze Ierse singer-songwriter boekte succes met zijn Youtube-kanaal, waar hij zijn eigen liedjes en covers ten gehore bracht. Van Youtube-ster is hij inmiddels gegroeid naar een artiest die de hele wereld over reist om in volle zalen te spelen. Daarnaast komt zijn debuutalbum 11 november uit.

Aftershow: Radio Eliza
Dit zestal weet met catchy hooks een storm van vrolijkheid de zaal in te blazen. Een frisse, inventieve band, die zich niet laat beperken door de grenzen van hun genre. Even kennismaken: begin 2015 steken Morris Brandt en Ruben Bannet de koppen bij elkaar om een aantal dansbare popliedjes te schrijven. Het klikt en samen met drie medestudenten van de Herman Brood Academie is de band Radio Eliza geboren. In de zomer van hetzelfde jaar besluiten ze om deel te nemen aan de Amsterdamse Popprijs. Met succes! Tijdens de finale in een uitverkochte Melkweg veroveren ze de harten van zowel jury als publiek.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.