Toppers in concert - Kurio's Amsterdam
16654
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16654,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Toppers in concert

Toppers in concert

Vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 mei 2016 nemen we je mee terug naar de zorgeloze tijd van de DISCO. De 12e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger!

Het thema voor Toppers in Concert 2016 is ‘ROYAL NIGHT OF DISCO’. De tijd van ‘Saturday Night Fever’, verlichte dansvloeren, spiegelbollen, plateauzolen en energieke, steengoede dansmuziek. Bezoek ‘The Best Disco In Town’ en ga mee terug naar de fantastische Jaren ’70 en ‘80! De dresscode is GLITTER GOLD WITH A COLORFUL TOUCH OF DISCO!

De voorpret kan weer beginnen! Op zoek naar de leukste disco-accessoires! Die te grote glitterzonnebril, broek met wijde pijpen, plateauzolen, blinkende juwelen, Afro kapsels in fluorkleuren of dat korte glitter discojurkje…het kan niet ‘Over de Top’ genoeg!

Ga jij uit je dak met de Toppers in de Arena? Dan begint de voorpret al bij Kurio’s.

Met op de achtergrond de muziek van De Toppers geniet je bij ons van de lekkerste broodjes döner, Turkse pizza en kapsalon’s van de Arenapoort. Daarnaast hebben wij net als voorgaande jaren weer de Toppersdeal met versbereide panini’s. Of een heerlijk kop koffie van Brandmeester’s voor maar €1.

En hadden we al verteld dat alles wat je hier krijgt supervers is? Met een team van 8 man staan we voor je klaar om je heerlijk te laten eten.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.