Tino Martin - Kurio's Amsterdam
16725
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16725,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Tino Martin

Tino Martin

Ga jij op zaterdag 28 Mei 2016 uit je dak bij Tino Martin in de Heineken Music Hall? Dan begint de voorpret al bij Kurio’s.

Met op de achtergrond de muziek van Tino Martin geniet je bij ons van de lekkerste broodjes döner, Turkse pizza en kapsalon’s van de Amsterdam. En hadden we al verteld dat alles wat je hier krijgt supervers is? Met ons team staan we voor je klaar om je heerlijk te laten eten. Meezingen is toegestaan 😉

Kurio’s zit midden op de Arena Boulevard, schuin tegenover de Mediamarkt.

‘Ik vind het enorm spannend om in de Heineken Music Hall te gaan spelen. Dit wordt het concert van mijn dromen. We gaan er alles aan doen om er een geweldige avond van te maken met alle fans!’, aldus Tino Martin.

De Nederlandstalige zanger Tino Martin heeft zich dit jaar ontwikkeld tot een buitengewoon fenomeen in het zalencircuit en hij mag zich de meest geboekte artiest van 2015 noemen. Sinds zijn uitverkochte concerten in de Schouwburg van Amstelveen breidt zijn populariteit zich razendsnel uit. Zijn eerste album “Jij Liet Mij Vallen” staat al weken in de Album Top 100 en de kerstsingle “Mijn Eerste Kerst Zonder Jou” ging op iTunes de strijd aan met Adele en Justin Bieber.

De eigen geschreven liedjes van Tino Martin doen denken aan de succesfactor die zo kenmerkend was voor de liedjes van André Hazes en René Froger, maar vertaalt naar de geest van deze tijd. Opvallend is dat zijn fans daadwerkelijk uit alle geledingen van het volk komen, van jong tot oud. Tijdens de avondvullende show speelt Tino Martin zijn grootste hits en wordt hij begeleid door zijn eigen orkest.

(bron: HMH)

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.