The New York Gospel Singers Show - Kurio's Amsterdam
16822
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16822,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

The New York Gospel Singers Show

The New York Gospel Singers Show

De beroemde act The New York Singers komt op 18 december 2016 naar de Heineken Music Hall, U kunt uw vooraf natuurlijk bij Kurio’s beginnen. Op steenworp afstand van Heineken Music Hall staat ons team klaar om u kennis te laten maken met onze specialiteiten. Kurio’s Kebab First!

The New York Gospel Singers Show komt op 18 december naar de Heineken Music Hall

Uitverkochte zalen, staande ovaties, lovende reacties van pers en publiek. Deze unieke gospelshow wist de afgelopen jaren duizenden harten te veroveren. Troyson James en de Gospel Singers komen deze keer met een grote speciale editie. Deze show is bestemd voor jong en oud en nemen je mee op een reis door de straten van New York. Ze raken je met hun fantastische stemmen vanuit hun zwarte ziel regelrecht in je hart.

Op TV waren ze te zien in X-Factor, The Voice of Holland, Korenslag en nog vele tv-programma’s. Ze hebben meegedaan met grote musical producties als Aida en The Lion King. Ook waren ze te bewonderen in de bioscoophit Gooische Vrouwen 2 met Linda de Mol.

Met hun tomeloze energie, humor en opwindende gospelklanken staat deze show garant voor een sfeervol programma vol gospel- en popsongs en soulklassiekers, die met hart en ziel worden gezongen. Een groot koor met de beste gastartiesten van Nederland zal dit event worden versterkt.

Het repertoire bestaat uit onder andere black gospel met invloeden vanuit de R&B, soul en pop. Met wereldberoemde hits als Oh Happy Day, Amen en Amazing Grace is dit het meest swingende concert van het jaar.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.