The lumineers in de Heineken Music Hall
16782
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16782,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

The Lumineers

The Lumineers

Op maandag 07 november 2016 staan The Lumineers in de Heineken Music Hall. Bij Kurio’s kunt u lekker in de stemming komen, op steenworp afstand van de Heineken Music Hall staat ons team klaar om de lekkerste kebab gerechten voor u klaar te maken.
The Lumineers keren op maandag 7 november 2016 terug naar de Heineken Music Hall. De Amerikaanse folkrocksensatie verkocht dusdanig snel hun show in de Melkweg uit, dat er op veler verzoek een show is bijgeboekt als onderdeel van The Cleopatra World Tour.

Vier jaar na de wereldhits ‘Ho Hey’ en ‘Stubborn Love’ zijn The Lumineers helemaal terug. ‘Cleopatra’ is de opvolger van het eerste album dat wereldwijd meer dan drie miljoen keer werd verkocht. Met ‘Ophelia’, de eerste single van het nieuwe album, weet de band opnieuw te overtuigen. Een typisch herkenbaar Lumineers-geluid met meezingbaar refrein. Over het nieuwe album ‘Cleopatra’ zegt Schultz: ‘This album reflects what has happened to us over the last three years. We believe in this music. It’s a true labour of love.’

De basis van The Lumineers wordt in 2002 gelegd door Wesley Schultz (zang, gitaar) en Jeremiah Fraites (drums, percussie). Aanleiding hiervoor is het overlijden van Jeremiah’s broer Josh, die ook de beste vriend was van Wesley. Om het verlies te verwerken beginnen ze als duo te schrijven en op te treden. In 2010 wordt cellist en vocalist Neyla Pekarek aan de line-up van de band toegevoegd, en weer twee jaar later pianist Stelth Ulvang en bassist Ben Wahamaki. In de jaren daarna ontwikkelt de band zich tot een ware folksensatie. Na uitverkochte shows in Paradiso en de HMH en een memorabel optreden op Lowlands, is de band klaar om Nederland opnieuw te veroveren. Een show die je absoluut niet wilt missen. Kaarten zijn te koop via Ticketmaster!

Support Act: Bahamas
The Lumineers nemen BAHAMAS mee als support voor deze show. BAHAMAS, het alter-ego van singer-songwriter Afie Jurvanen, komt helemaal niet uit de Bahama’s, maar uit Canada. Dit is niet terug te horen in zijn zomerse songs. Met eenvoudige arrangementen en een prachtige stem is BAHAMAS de perfecte soundtrack voor een zonnige dag.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.