Christmas Show 2016 in de Ziggo Dome, maar Kurio's Kebab First!
16833
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16833,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

The Christmas Show 2016

The Christmas Show 2016

Ook dit jaar is er weer een spectaculaire show geregeld in de Ziggo Dome. Op 26 december begint de eerste show. Wilt u vooraf lekker eten? kom dan langs bij Kurio’s en ervaar de heerlijke kebab gerechten op steenworp afstand van de Ziggo Dome. Kurio’s Kebab First!

Deze show is uitverkocht! Kaarten voor de shows op 24 & 26 december zijn nog wel verkrijgbaar.

Een droom komt uit… Na het overweldigende succes van vorig jaar kán een vervolg op The Christmas Show niet uitblijven. Op 23, 24 en 26 december tovert RTL Live Entertainment de Ziggo Dome in Amsterdam weer om tot één groot kerstfeest waar een indrukwekkende sterrencast jong en oud meeneemt op een nieuwe magische reis door de wondere wereld van kerst.

Het nieuwe kerstverhaal
The Christmas Show is het magische verhaal over het meisje Eefje en haar bijzondere kerstdroom. Ze wil haar ietwat malle oma (Karin Bloemen) na de dood van opa, eindelijk weer eens een gelukkige kerst bezorgen. Maar hoe? Eefje vraagt de sprookjesachtige Kerstfee (Nicolette van Dam) om hulp en staat vervolgens oog in oog met de Droommaker (Carlo Boszhard). Samen met zijn assitent Ziggy Stardust (Buddy Vedder) neemt de Droommaker Eefje en haar oma mee op een droomreis met als eindbestemming; het echte kerstgevoel. Ze laten hen het Zwanenmeer zien, een heuse sneeuwstorm en natuurlijk de Kerstman. Jamai Loman, Leona Philippo en het ZO! Gospel Choir zingen bekende kersthits recht ieders hart in. Als dat niet leidt tot een gelukkige Kerst…?

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.