Red Hot Chili Peppers - Kurio's Amsterdam
16768
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16768,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers

Gaat u op 08 november 2016 naar de Red Hot Chili Peppers in de Ziggo Dome? Begin uw vooravond dan bij Kurio’s om in de stemming te komen en te genieten van de lekkere gerechten.

De Amerikaanse rockband zie je op 8 en 9 november live!

Het nieuwe album The Getaway, met daarop de single Dark Necessities, behaalde gelijk de nummer 1 positie in de Nederlandse album top 100. Het album is geproduceerd door Danger Mouse en gemixed door Nigel Godrich. Het vorige album van The Red Hot Chili Peppers I’m With You kwam in 2011 uit en bereikte in 18 landen de nummer 1 positie in de album charts, waaronder in Nederland.

Red Hot Chili Peppers, bestaande uit zanger Anthony Kiedis, bassist Flea, drummer Chad Smith en gitarist Josh Klinghoffer is een van de succesvolste rock acts aller tijden. Ze verkochten meer dan 60 miljoen albums en wonnen zes Grammy Awards, waaronder Best Rock Album voor Stadium Arcadium.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.