PJ Harvey - Kurio's Amsterdam
16752
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16752,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

PJ Harvey

PJ Harvey

Voorafgaand aan het concert van PJ Harvey lekker een hapje eten? kom dan gezellig bij Kurio’s langs en geniet van heerlijke gerechten.

PJ Harvey komt op 16 oktober naar de Heineken Music Hall
Na een indrukwekkend optreden op Down The Rabbit Hole kondigde PJ Harvey aan opnieuw naar Nederland te komen voor een concert in de Heineken Music Hall op zondag 16 oktober 2016.

PJ Harvey debuteerde in de jaren negentig met het album Dry maar breekt bij het grote publiek door met de single Down By The Water en het album To Bring You My Love. Eerder dit jaar behaalt ze voor het eerst de nummer 1 positie in de UK met haar nieuwe album The Hope Six Demolition Project.

De langverwachte opvolger van Let England Shake uit 2011 kwam op een bijzondere manier tot stand. Tijdens een expositie getiteld ‘Recording In Progress’ liet Harvey bezoekers toe tijdens de opnames van haar nieuwe studioalbum. In de album trailer, geregisseerd door Seamus Murphy, is te zien hoe het publiek vanachter een glazen wand de studio in kon kijken en zo PJ Harvey haar band en producers Flood en John Parish aan het werk zien. De zangeres haalde inspiratie voor ‘The Hope Six Demolition Project’ uit haar reizen naar Kosovo, Afghanistan en Washington.

Aftershow: Jo Marches
Jo Marches is het geesteskind van de Utrechtse songwriter Johanneke Kranendonk. Met haar band beweegt ze zich muzikaal in het spannende schemergebied tussen Tame Impala, Lykke Li en Portishead. Jo Marches brengt even prikkelende als daadkrachtige synthpop met intrigerende teksten en melodieën die snel onder je huid kruipen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.