Paul Simon - Kurio's Amsterdam
16757
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16757,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Paul Simon

Paul Simon

Kom op de vooravond van Paul Simon naar Kurio’s en geniet van heerlijke gerechten en natuurlijk staat Paul Simon op de achtergrond mee te zingen.

Amerikaans singer/songwriter Paul Simon, die al hits scoorde als helft van het duo Simon & Garfunkel, maakte tot en met 2016 maar liefst 13 soloalbums. Hij werd wereldberoemd met grote hits als “You Can Call Me Al”. Op 31 oktober treedt hij op in de Ziggo Dome!

Op zijn dertiende soloalbum ‘Stranger To Stranger’, dat 3 juni uitkwam, laat de zanger een nieuwe kant van zichzelf horen. Het is het eerste album sinds het uit 2011 geprezen ‘So Beautiful or So What’ en geeft een nieuwe dimensie aan zijn gevestigde virtuositeit als singer/songwriter. Hij neemt de luisteraar mee op een nieuw avontuur naar een dappere nieuwe muzikale wereld waarin verwachtingen er zijn om geprikkeld en overtroffen te worden net als dertig jaar geleden het geval was met het meesterwerk ‘Graceland’.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.