Little Mix - Kurio's Amsterdam
16726
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16726,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Little Mix

Little Mix

Ga jij op donderdag 16 juni 2016 uit je dak bij Little Mix in de Heineken Music Hall? Dan begint de voorpret al bij Kurio’s.

Met op de achtergrond de muziek van Little Mix geniet je bij ons van de lekkerste broodjes döner, Turkse pizza en kapsalon’s van de Amsterdam. En hadden we al verteld dat alles wat je hier krijgt supervers is? Met ons team staan we voor je klaar om je heerlijk te laten eten. Meezingen is toegestaan 😉

Kurio’s zit midden op de Arena Boulevard, schuin tegenover de Mediamarkt.

Little Mix werd gevormd in 2011 tijdens het achtste seizoen van The X Factor, waar ze als eerste meidengroep ooit de talentenjacht wonnen. De meidengroep bestaat uit Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock en Jade Thirlwall. De dames bliezen het begrip girl group nieuw leven in met een half miljard YouTube en Vevo views wereldwijd en een gigantische tour door het Verenigd Koninkrijk, Australië, Japan en de Verenigde Staten. Little Mix zet met hun debuutalbum het succes van The X Factor door. In 2012 kwam het debuutalbum DNA binnen op nummer 4 in de UK Album Charts. Hiermee verbrak de groep een zestien jaar oud record van de Spice Girls; de hoogste notering van een debuutalbum van een meidengroep.

In november 2013 kwam het vervolg op DNA uit genaamd Salute met de singles Move, Word Up! en Salute. Ook dit album stond wereldwijd hoog in de hitlijsten. Tijdens de Brit Awards vorig jaar maakte Little Mix bekend dat hun derde album genaamd Get Weird onderweg was. In mei brachten ze de eerste single van het album Black Magic uit, die al snel de nummer één positie bereikte in Europa. Eind vorig jaar kwam het hele album uit en dat bewees een nog groter succes te zijn dan de twee voorgaande albums. Op de nieuwste hitsingle Secret Love Song werkt de groep samen met de Amerikaanse zanger Jason Derulo. Dit jaar gaat de groep voor het allereerst op tour door Europa.

(bron: HMH)

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.