Humberto tan met Let's Dance in de Ziggo Dome, But Kurio's Kebab First!
16794
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16794,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Let’s Dance Ziggo Dome

Let’s Dance Ziggo Dome

Humberto Tan gaat er op 18 en 19 november 2016 een late night van maken in de Ziggo Dome. Zijn dansmoves wil je toch niet missen. Swingend uw avond beginnen kan natuurlijk niet op lege maag. Bij Kurio’s staan we voor u klaar om u kennis te laten maken met onze specialiteiten. Kurio’s Kebab First!

et’s Dance keert terug naar de Ziggo Dome! Op 18 en 19 november wordt de Ziggo Dome opnieuw omgebouwd tot de grootste discotheek van Nederland!

Samen met Humberto Tan, creëren Don Diablo en Timor Steffens een onvergetelijk disco-spektakel met een verrassende line-up van (inter) nationale artiesten als Chic ft. Nile Rodgers, Don Diablo, Timor Steffens, Ben Liebrand en Robin S!

Humberto Tan: “Dit had ik van te voren niet kunnen bedenken toen ik met het idee van een Let´s Dance rondliep. Echt een avond uit je dak gaan op een mix van disco hits uit ons collectieve geheugen en lekkere dance tracks van nu, samengesmolten in een spectaculaire show. Het zijn twee avonden geworden. Dat men hier zo enthousiast op zou reageren en we nu al een tweede editie in de verkoop zetten voor volgend jaar is echt een mooi verjaardagscadeau!.”

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.