Jim Jefferies Heineken Music, Kurio's kebab First. Eet smakelijk!
16789
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16789,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Jim Jefferies

Jim Jefferies

Met het motto een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Jim Jeffries komt op 16 november 2016 naar de Heineken Music Hall. Bij Kurio’s staan we voor u klaar u kennis te laten maken met onze specialiteiten. Ons team wacht met smart op u en vergeet niet Kurio’s Kebab First!

Comedian Jim Jefferies op 16 november a.s. in Heineken Music Hall

Begin dit jaar verkocht hij binnen no-time twee keer de Heineken Music Hall uit en op 16 november a.s. keert Jim Jefferies terug naar Amsterdam met zijn nieuwste show! De show in Nederland is de enige Europese show die Jefferies geeft in november. Jefferies staat bekend om zijn verhalende manier van humor waarin zwarte humor een belangrijke rol speelt en hij controversiële onderwerpen als alcoholisme, drugsgebruik, religie, seksualiteit, en beroemdheden niet schuwt.

Brutaal, recht voor zijn raap en openhartig: Jim Jefferies is het allemaal. De rauwe Australiër, die getraind operazanger is, schuwt de zware onderwerpen niet en krijgt daar alle lof voor met als beloning optredens op de meest diverse internationale comedyfestivals zoals Edinburgh Fringe, Montreal Comedy Festival, het Zuid-Afrikaanse Comedy Festival en op Glastonbury.

‘The Unusual Punishment’ is de zesde comedyspecial van Jefferies in acht jaar. Zijn vorige specials, The Freedumb Tour en BARE, zijn wereldwijd te zien op Netflix en kunnen rekenen op goede recensies. Zo is BARE gekozen tot één van de 15 beste comedyspecials ooit op Netflix door Uproxx.

In de woorden van de Britse krant The Telegraph: “Jim Jefferies is alles wat je zoekt in een comedian. Hij is ruw en hardcore, maar hij doet je wel nadenken, huiveren, naar adem snakken, en vooral: enorm hard lachen.”

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.