Jandino Heineken Music Hall - Kurio's Amsterdam
16823
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16823,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Jandino Heineken Music Hall

Jandino Heineken Music Hall

Op 22 december 2016 kunt u uw buikspieren weer trainen, Jandino komt namelijk naar de Heineken Music Hall. Vooraf gezellig in de stemming komen kan nu ook weer bij Kurio’s. Ons team staat voor u klaar om u met een goed gevulde maag naar de Heineken Music Hall te sturen. Kurio’s Kebab First!

Jandino komt op 22 december naar de Heineken Music Hall

Dat maakte Judeska (ook wel Jandino genoemd) bekend in RTL Boulevard. De kaartverkoop verloop via Ticketmaster.

Na een uitverkochte Theatertour en het winnen van de Gouden Kalf is Judeska klaar voor de Heineken Music Hall. Samen met haar cast gaat ze dit jaar spetterend afsluiten. Eén ding is zeker alles gaat tegen de vlakte. Het publiek gaat bulderen van het lachen want ze brengt keiharde grappen, vuurwerk, dans en natuurlijk haar lange nagels! Het wordt een kerst om nooit te vergeten.

Wanneer het hotel van Judeska’s zus Cecille in de problemen komt, wordt niemand anders dan Judeska ingeschakeld om de boel te komen “redden”. De man van Cecille, Carlos, speelt een vies spelletje en probeert de boel te saboteren. Gaat het hem lukken om zijn plannetjes uit te voeren of lukt het Judeska om hem te stoppen?

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.