Jan Smit Elfstedentour in Heineken Music, Kurio's Kebab First
16790
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16790,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Jan Smit, Elfstedentour

Jan Smit, Elfstedentour

Op zaterdag 19 november 2016 komt onze volkszanger Jan Smit naar de Heineken Music Hall. Dit keer geen Volendamse vis maar heerlijke verse kebab bij Kurio’s. Hollandser dan een kapsalon met Jan Smit op de achtergrond wordt het niet. Het team van Kurio’s staat voor u klaar!

Jan Smit komt op 19 november met zijn ‘Elfstedentour’ naar de Heineken Music Hall

De ‘Elfstedentour’ begint in september 2016 en zal 11 grote steden aan doen in heel Nederland en eindigt, net als de ‘Elfstedentocht’, in Leeuwarden. De ‘Elfstedentour’ is de eerste tour sinds de ‘Leef je Uit Tour’ uit 2010. 2016 is voor Jan een bijzonder jaar omdat hij dan officieel 20 jaar! in het vak zit. Dit wil hij vieren door weer als vanouds naar de fans toe te komen.

Tijdens een spectaculaire show zal Jan de grootste hits uit zijn 20-jarige carrière ten gehore brengen. De 3JS gaan het voorprogramma verzorgen. ‘Ik kan niet wachten om samen met mijn fans uit het hele land mijn jubileum te vieren’ aldus Jan Smit.

Na 18 jaar is er op 6 november een nieuw Kerstalbum van Jan Smit uitgekomen. Het album getiteld ‘Kerst voor Iedereen’ bevat unieke eigentijdse versies van echte Nederlandse kerstliedjes. Naast 8 kerstklassiekers bevat het album 4 gloednieuwe kerstnummers

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.