Inspiration360 - Kurio's Amsterdam
16743
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16743,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Inspiration360

Inspiration360

Gaat u op dinsdag 4 oktober 2016 naar Inspiration360? kom dan gezellig voor de show langs bij Kurio’s.

het grootste Nederlandse inspiratie-event ooit, met onder meer Al Gore, Richard Branson en Bear Grylls,

Inspiration360 maakt, voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis, inspiratie van wereldniveau toegankelijk voor iedereen. Raak geïnspireerd op het allerhoogste niveau met het levensverhaal van de sprekers en hun visie op de toekomst. Inspiration360 is het grootste inspiratie-event ooit met internationale sprekers in een unieke formatie. Niemand minder dan Virgin-oprichter Richard Branson, motivatietrainer (en tevens televisiepresentator, militair avonturier, schrijver etc.) Bear Grylls en voormalig vice-president van de Verenigde Staten Al Gore zijn bevestigd. Daarnaast maakt ook Anita Elberse, Nederlandse Harvard-professor, acte de présence.

De avondvullende show bestaat uit een mix van de nationale en internationale inspirators live on stage, Q&A sessies, spraakmakend entertainment en interactieve videocontent.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.