Infloyd komt naar het Afas Live maar eerst een lekkere hap bij Kurio's.
16849
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16849,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Infloyd Afas Live

Infloyd Afas Live

Op zaterdag 11 februari komt Infloyd naar het Afas Live. Wilt u uw vooravond ook goed beginnen? kom dan bijtanken bij Kurio’s. Op steenworp afstand van het Afas Live staat ons team voor u klaar. Lekker in de stemming komen met een lekkere hap, kom dan langs en geniet bij Kurio’s.

Infloyd, The Pink Floyd Tribute Show, komt 11 februari naar AFAS Live

Infloyd geeft zaterdag 11 februari 2017 een unieke show in AFAS Live. Het concert is het finale hoogtepunt van de ‘Amused to Death Tour’ waarmee The Dutch Pink Floyd tribute op dit moment langs de Nederlandse zalen trekt, die in het teken staat van de masterpieces van Roger Waters en Pink Floyd. De kaartverkoop verloopt via www.jbmevents.com.

In 2014 verraste Infloyd als eerste band ter wereld met een integrale uitvoering van ‘Amused to Death’, een conceptalbum van Roger Waters uit 1992 dat muzikaal bij zoveel muziekliefhebbers op de bovenste plank staat. Tekstueel is het welhaast nog actueler dan toen het werd uitgebracht. ‘Amused to Death’ was nog nooit eerder in zijn geheel live gespeeld, ook niet door Waters zelf. Een officiële heruitgave van het album verscheen in 2015.

Infloyd is de Nederlandse Pink Floyd tributeband die in een razend tempo tot de top is gaan behoren. De band staat bekend om hun sets die altijd uit complete albums bestaan. Een eerbetoon aan de compositie en de sound, maar live zoals Pink Floyd dat in die jaren zelf deed: spelend met de materie, emotie en met onbeteugelde energie.

Waters verklaarde ‘Amused to Death’ samen met ‘Dark Side of the Moon’ (Pink Floyd, 1973) tot zijn beste werken te rekenen. Infloyd speelt beide albums op 11 februari 2017 in de Amsterdamse concertzaal. De show is tevens de laatste gelegenheid dat ‘Amused to Death’ in zijn geheel door Infloyd zal worden gespeeld op Nederlandse bodem.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.