Holland zingt Hazes - Kurio's Amsterdam
16658
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16658,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Holland zingt Hazes

Holland zingt Hazes

Holland zingt Hazes is een ode aan het leven en muziek van Andre Hazes. Donderdag 17, Vrijdag 18 en zaterdag 19 maart 2016 keert ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ voor de vierde keer op rij terug. 

De Ziggo Dome Amsterdam wordt voor even omgedoopt tot grootste kroeg van Nederland!

Het publiek kan tijdens dit groots opgezette concert luidkeels meezingen met de bekendste hits van de nog steeds immens populaire volkszanger. De trouwe fans maar ook de nieuwe generatie laten het onnavolgbare ‘Hazes gevoel’ herleven.

Artiesten
Dit jaar keren wegens groot succes Glennis Grace, Xander de Buisonjé, Danny de Munk en Peter Beense terug op het Hazes podium. Daarnaast zijn niemand minder dan Lange Frans en ‘The Voice Of Holland’ ontdekkingen Maan de Steenwinkel en Sjors van der Panne enkele van de nieuwe namen.

Ga jij ook uit je dak met het muziek van André Hazes in de Ziggodome? Dan begint de voorpret al bij Kurio’s.

Met op de achtergrond de muziek van André Hazes geniet je bij ons van de lekkerste broodjes döner, Turkse pizza en kapsalon’s van de Arenapoort.

En hadden we al verteld dat alles wat je hier krijgt supervers is? Met ons team staan we voor je klaar om je heerlijk te laten eten.

Meezingen is toegestaan 😉

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.