Gregory Porter geeft concert in de Heineken Music Hall
16785
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16785,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Gregory Porter HMH

Gregory Porter HMH

Vrijdag 11 november komt Gregory Porter naar de Heineken Music Hall om een spetterend concert te geven, Wij bij Kurio’s willen u niet op een lege maag naar de Heineken Music Hall sturen. Kom langs bij ons, op steenworp afstand van de Heineken Music Hall bereiden wij de lekkerste kebab gerechten voor u!
Gregory Porter komt 11 november naar de Heineken Music Hall

De charismatische jazz- en soulzanger Gregory Porter komt in november naar de Heineken Music Hall.

In 2013 bracht Gregory Porter het album ‘Liquid Spirit’ uit. Deze opvolger van de voor Grammy’s genomineerde albums ‘Water’ uit 2010 en ‘Be Good’ uit 2012 betekende zijn echte doorbraak. ‘Liquid Spirit’ ging wereldwijd meer dan een miljoen keer over de toonbank en leverde Porter een Grammy Award voor Best Jazz Vocal Album op. Ook is het het meest gestreamde jazz-album ter wereld, met meer dan 20 miljoen streams. In Nederland haalde het album de platina status. Gregory Porter mocht de award hiervoor onlangs van Radio2 DJ Gerard Ekdom in ontvangst nemen.

Gregory Porter’s nieuwste album ‘Take Me To The Alley’ ziet op 6 mei het levenslicht. De eerste track die van dit album gereleased werd is ‘Holding On’. Het is Porter zijn soulvolle jazzversie van de Disclosure single uit 2015 waar hij aan meeschreef en waarvan hij de vocalen voor zijn rekening nam. “I decided to do the song the way that I would have recorded it on my record,” Aldus Porter, “It’s a way of saying that a song is a song is a song. The lyrics and the intention of the song come through no matter what kind of bells and whistles are going on.”

Voor dit concert zal New Cool Collective de support verzorgen. Bij de aankoop van tickets voor deze show is het tevens mogelijk meteen het nieuwe album ‘Take Me To The Alley’ te bestellen!

Support act: New Cool Collective
New Cool Collective is een initiatief van orkestleider/saxofonist/fluitist Benjamin Herman, die uitgaat van de ideale combinatie van Latijnse en Afrikaanse ritmes, DJ beats en energieke jazz. Het is “gewoon een modern dansorkest voor de jeugd”, volgens Benjamin Herman zelf.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.