GRAND - Fedde Le Grand - Kurio's Amsterdam
16659
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16659,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

GRAND – Fedde Le Grand

GRAND – Fedde Le Grand

Op zaterdag 12 maart 2016 wordt de Ziggo Dome omgetoverd tot het grootste dancetheater van Nederland.

De eerste editie van de spectaculaire show GRAND heeft het dance landschap wereldwijd voorgoed veranderd door de volledige cross-over te creëren tussen de werelden van dance en theater. Balletdansers, zangers, breakdansers, acteurs, showballet en live muzikanten spelen allen hun rol op de beats van Fedde Le Grand. Zo ontstaat een overweldigende totaalbeleving waar je van de ene verassing in de andere zal vallen. De dance show die je gezien moet hebben om te geloven. Bereidt je voor op het grootste dance spektakel ter wereld!! 

Ga jij ook uit je dak met het muziek van Fedde Le Grand in de Ziggodome? Dan begint de voorpret al bij Kurio’s.

Met op de achtergrond de muziek van Fedde Le Grand geniet je bij ons van de lekkerste broodjes döner, Turkse pizza en kapsalon’s van de Arenapoort.

En hadden we al verteld dat alles wat je hier krijgt supervers is? Met ons team staan we voor je klaar om je heerlijk te laten eten.

Dansen is toegestaan 😉

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.