Freek Vonk Live Heineken Music Hall - Kurio's Amsterdam
16827
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16827,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Freek Vonk Live Heineken Music Hall

Freek Vonk Live Heineken Music Hall

Dierenvrienden het is weer bijna zo ver. Freek Vonk komt ook dit jaar weer naar de Heineken Music hall, maar liefst acht keer! Bij Kurio’s staan we voor u klaar om u niet met een lege maag naar de Heineken Music Hall te sturen. Op steenworp afstand van de Heineken Music hall kunt u de heerlijke kebab gerechten ervaren. Kurio’s Kebab First!

Freek Vonk staat op 30 december in de Heineken Music Hall

In december komt Freek Vonk maar liefst 8 keer naar de Heineken Music Hall met zijn ‘Van Dino Tot Dolfijn’ show! Tijdens de live-shows die Freek Vonk in de kerstvakantie geeft, gaat zijn lang gekoesterde wens in vervulling, Freek zal in de Heineken Music Hall samen met een virtuele leeuw op het podium staan!

Freek Vonk geeft een serie van zeven voorstellingen in de HMH. In de shows komen, met gebruik van speciale videotechnieken, levensgrote dieren tot leven. Met hologram-effecten wordt onder andere een leeuw tot leven gewekt. ‘Dit wordt waanzinnig. Ik hoop dat iedereen op z’n stoel blijft zitten want de effecten zijn zo realistisch dat je ervan schrikt.’ – Freek

In de familieshows vertelt Freek over zijn avonturen en geeft hij een bijzondere kijk in de dierenwereld. Daarnaast gaat hij natuurlijk weer vragen uit het publiek beantwoorden.

De 33-jarige dr. Freek Vonk is niet alleen de bekendste en populairste bioloog van Nederland, maar ook wetenschapper bij Naturalis in Leiden. Hij promoveerde in 2012 aan de Universiteit Leiden. Hij doet onder andere onderzoek naar de evolutie van slangen en slangengif. En daarnaast is hij programmamaker bij Zapp/VPRO en BNN-VARA, waarvoor hij de wereld over reist.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.