Fifth Harmony - Kurio's Amsterdam
16760
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16760,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Fifth Harmony

Fifth Harmony

Gaat u op 27 oktober naar de Fifth Harmony in de Heineken Music Hall? Kom dan gezellig vooraf genieten van een lekker broodje kebab of een verse Turkse pizza bij Kurio’s.

De Amerikaanse hitformule Fifth Harmony zet Europa dit jaar opnieuw in vuur en vlam. Hun The 7/27 Tour begint in Lissabon en komt op 27 oktober de Heineken Music Hall.

De tour, geproduceerd door Live Nation, staat in het teken van hun gloednieuwe album 7/27, met daarop de laatste single Work From Home. Ally Brooke, Normani Kordei, Lauren Jauregui, Camila Cabello en Dinah Jane brengen hun krachtige zangstemmen naar de Europese fans dit najaar, met vijftien concerten in steden zoals Berlijn, Antwerpen, Oslo, Kopenhagen, Zürich en dus ook Amsterdam.

Fifth Harmony’s laatste single, Work From Home featuring Ty Dolla, verbrak verkooprecords en volgde hun nieuwste album 7/27 op, dat eind mei verscheen. De single bezorgde Fifth Harmony hun eerste top 10-hit in de Billboard Hot 100 en is de eerste single van een meidenband die zo een hoge notering behaalde sinds 2008.

Het nummer bereikte ook de nummer 1-positie in de Billboard Rhythmic Songs hitlijst. Fifth Harmony’s hitlijsten-record komt in een jaar waarin de groep ook al meerdere prijzen in de wacht sleepte: in 2016 wonnen ze voor de eerste keer bij de iHeart Music Awards en People’s Choice Awards, en voor de tweede keer bij de Kids Choice Awards. Bij de Radio Disney Music Awards mochten ze zelfs twee prijzen mee naar huis nemen. Daarnaast heeft het vijftal meer dan vier miljoen volgers op Instagram, drie miljoen op Twitter en 6,6 miljoen fans op Facebook.

Support act: Camryn
Camryn is nog maar zeventien jaar en schrijft al liedjes zo lang ze zich kan herinneren. Ze laat zich inspireren door artiesten als Hayley Williams, Avril Lavigne, P!nk en Gwen Stefani en maakt energieke en vrolijke pop/dance met een edgy rock randje. Al eerder tourde ze met One Direction en afgelopen juli kwam haar nieuwe EP ‘New Dynasty’ uit.

Support act: Aleem
Amerikaanse zanger Aleem tourt ook met de groep mee. Hij heeft net zijn single ‘Find Out’ uitgebracht en zijn debuutalbum ‘Open Letters’ is ook in aantocht. Inspiratie voor zijn soulvolle popmuziek haalde hij uit artiesten als John Mayer, The Script en Bruno Mars

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.