Elton John in de Ziggo Dome, Kurio's kebab op steenworp afstand.
16800
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16800,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Elton John Ziggo Dome

Elton John Ziggo Dome

Op Dinsdag 22 november 2016 komt Elton John naar de Ziggo Dome. Wilt u vooraf genieten van heerlijke kebab, op steenworp afstand van de Ziggo Dome staan we bij Kurio’s klaar om u te voorzien van onze specialiteiten. Kurio’s Kebab first!

Sir Elton John komt op dinsdag 22 november met zijn band naar Amsterdam voor een concert in de Ziggo Dome, als onderdeel van zijn internationale ‘Wonderful Crazy Night’ tournee. De tournee bevat, naast iconische hits en klassieke albumtracks uit zijn vijf decennia omspannende carrière, ook enkele nummers van het nieuwe album Wonderful Crazy Night’.

Naast de prachtige klassiekers als ‘Your Song’, ‘Candle in the Wind’ en ‘I’m Still Standing’ schreef Elton John ook muziek voor musicals als The Lion King en Aida. Met het nummer ‘Can You Feel The Love Tonight’ won Elton John een Grammy Award.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.