Dropkick Murphys in AFAS LIVE - Kurio's Amsterdam
16838
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16838,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Dropkick Murphys in AFAS LIVE

Dropkick Murphys in AFAS LIVE

Uw vooravond begint toch ook bij Kurio’s? Op woensdag 25 januari 2017 komt Dropkick Murphys naar Afas Live. Op steenworp afstand van het concertgebouw kunt u kennis maken met de lekkerste kebab gerechten. Het team van Kurio’s serveert u de lekkerste broodjes kebab, Turkse Pizza’s, Kapsalons en vele andere gerechten. Kom snel langs en geniet van de specialiteiten. Kurio’s Kebab First!

Dropkick Murphys komt op 25 januari naar AFAS Live

Op woensdag 25 januari speelt de Amerikaanse band een show in AFAS Live. Dropkick Murphys combineert Ierse folkmuziek, hardcore en punk tot een zeer energiek en aanstekelijk eigen geluid. De support acts voor deze show zijn het Britse Skinny Lister en het Amerikaanse Slapshot.
Als we teruggaan naar de oorsprong van Dropkick Murphys, komen we uit in het jaar 1995, ergens in een Iers-katholieke arbeidersbuurt van Boston (Massachusetts). In de kelder van een kapperszaak werd volop geëxperimenteerd met het combineren van punk, Ierse folk, rock en hardcore.

Geïnspireerd door bands als Stiff Little Fingers, The Pogues, AC/DC, The Clash, The Misfits en Motörhead creëerde de band een compleet eigen geluid. Twintig jaar en acht studio-albums later staat de band nog altijd garant voor vrolijke en energieke concerten, meezingende menigtes en circle pits. Compleet met gitaren, mandolines en doedelzakken zullen zanger Al Barr en de overige zes ‘fighting Irish’ ook in 2016 weer op pad gaan door Europa.

Op 25 januari kan er in AFAS Live dan ook luidkeels en vrolijk mee geschreeuwd worden met hits als ‘Fields Of Athenry’, ‘Walk Away’, ‘I’m Shipping Up To Boston’, het officiële ‘Boston Red Sox’ clublied ‘Tessie’ en ‘The Warrior’s Code’.

Support acts:
Skinny Lister en Slapshot

Aftershow: Drunken Dolly
Drunken Dolly is ontstaan in 2004 toen een groep vrienden bij elkaar kwam om muziek te maken geïnspireerd door Dropkick Murphy’s en Flogging Molly. De band met leden van o.a. ‘the Apers’ en ‘the Bat Bites’, besloot om direct aan eigen materiaal te werken en hierdoor hebben ze door de jaren heen een eigenwijze mix van punk en folk weten te combineren.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.