Drake in de Ziggo Dome maar vooraf eerst even bij Kurio's genieten!
16842
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16842,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Drake Ziggo Dome

Drake Ziggo Dome

Het concert van Drake in de Ziggo Dome is verplaatst. Het heeft iets langer geduurd maar op donderdag 26 januari 2017 is het zover en dan kunt u los gaan op de muziek van Drake is de Ziggo Dome. Voor u lekker wilt genieten van zijn muziek bent u bij Kurio’s van harte welkom om in de stemming te komen en de specialiteiten de proeven. Op steenworp afstand van de Ziggo Dome staat het team van Kurio’s voor u klaar. Kurio’s Kebab First!

In het officiële statement wordt aangegeven dat de concerten van de Boy Meets World Tour in Amsterdam, Londen en Glasgow worden verplaatst omdat Drake zijn fans uit de UK en Europa een unieke beleving wil geven. Drake heeft spectaculaire nieuwe elementen aan zijn al buitengewone productie toegevoegd. Helaas is er vanwege onvoorziene productionele tegenslagen iets meer tijd nodig om dit voor elkaar te krijgen. Drake kan niet wachten om al zijn fans te zien en hen een fantastische en onvergetelijke avond te geven.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.