Kurio's Bring me the Kebab? Bring Me The Horizon Heineken Music Hall
16786
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16786,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Bring Me The Horizon

Bring Me The Horizon

Zondag 13 november staat Bring Me The Horizon in een uitverkocht Heineken Music Hall. Bij Kurio’s willen wij u niet op een lege maag laten rocken. Kurio’s biedt u op steenworp afstand van de Heineken Music Hall heerlijke kebab gerechten. Ons team wacht met smart op u!

Bring Me The Horizon op 13 november voor een concert naar de HMH.

Bring Me The Horizon, bestaande uit vocalisten en toetsenisten Oliver Sykes en Jordan Fish, gitarist Lee Malia, bassist Matt Kean en drummer Matt Nicholls, is een alternatieve Britse rock/metal band uit Sheffield.

Met hun eerdere werk, zoals het debuutalbum Count Your Blessings (2006), werd de muziek van de band omgeschreven als deathcore, terwijl er in later werk als Suicide Season (2008) en There Is a Hell, Believe Me I’ve Seen It. There Is a Heaven, Let’s Keep It a Secret (2010) veel meer invloeden van metal, pop en rock te horen zijn.

Vorig jaar bracht de band hun vijfde studioalbum uit. That’s The Spirit met de hit Throne debuteerde in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten op de tweede plek, en in Nederland op de vijfde. De huidige single Follow You werd in Nederland snel opgepakt door onder andere 3FM. Na een uitverkochte 013 in november 2015 en een aankomende show op Pinkpop komt de band in het najaar terug naar Nederland voor een concert in de Heineken Music Hall.

De special guests voor de show van BRING ME THE HORIZON op zondag 13 november in de Heineken Music Hall zijn bekend! While She Sleeps en Basement touren met de band mee!

Special Guest: While She Sleeps
De Engelse band While She Sleeps zorgt voor energie met hun harde en onverbiddelijke metalcore. Ze zijn al verscheidene keren naar Nederland gekomen, waaronder vorig jaar op Lowlands. Verwacht een live show vol heavy songs en bruut entertainment.

Special Guest: Basement
De rockers van Basement steken ook al de Noordzee over voor deze show. De band kwam dit jaar na een break terug met hun nieuwe album Promise Everything en die is hard! Ze weten driftig en melodieus te combineren en ze hebben zin om weer live te spelen!

Aftershow: Life’s Electric
Life’s Electric is een Nederlandse Rockband met een enorme liefde voor Amerikaanse bands als The Used, Foo Fighters en Soundgarden. De Rotterdamse rockers staan garant voor een strakke show vol zware riffs waarbij de hooks en melodieën je kop in worden geramd.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.