Beth Hart in de Heineken Music Hall Kurio's op steenworp afstand.
16808
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16808,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Beth Hart HMH

Beth Hart HMH

Op zaterdag 26 november gaan we hard, heel hard. Beth Hart staat in een uitverkochte Heineken Music Hall. Bij Kurio’s kunt u vooraf genieten van de specialiteiten. Ons team staat op steenworp afstand van de Heineken Music Hall voor u klaar. Kurio’s Kebab First!

Beth Hart komt op 26 november naar de Heineken Music Hall

Beth Hart maakt met haar rauwe stemgeluid en oprechte nummers al meer dan 20 jaar onvervalste Amerikaanse blues. Haar optredens zijn ruig en vol passie. De afgelopen jaren heeft ze o.a. samengewerkt met grote artiesten als Jeff Beck, Joe Bonamassa, Slash en Buddy Guy. Naast een Grammy Award nominatie heeft ze ook twee nominaties voor de Blues Music Awards op haar naam staan.

Beth Hart’s carrière begon in 1993 toen ze een talentenjacht won. Haar eerste album Immortal verscheen in 1996. Vier jaar later verscheen haar tweede album Screamin’ For My Supper. Met de single L.A. Song scoorde ze haar eerste grote hit in de Verenigde Staten. In die tijd vocht Beth Hart met een drank- en drugsverslaving. Dit gevecht gebruikte ze als inspiratie voor haar derde album Leave The Light On. Met de titelsong van dit album brak Beth Hart ook in Nederland door. Het livealbum Live At Paradiso wordt nog steeds gezien als een van haar meest spraakmakende optredens. Vorig jaar verscheen haar meest recente album genaamd Better Than Home.

Support act: Jon Allen
Britse singer-songwriter Jon Allen zal met zijn warme stemgeluid de avond solo openen. De muzikant schreef eerder al liedjes met Sir Paul McCartney en speelde ook al in het voorprogramma van o.a. Mark Knopfler en Joe Bonamassa. De muziek is een samensmelting van blues, folk, jazz en roots met een Beatlesque randje.

Aftershow: Darlyn
Darlyn grijpt terug naar de authentieke roots van de Folk en Americana. Een warme en ongedwongen sound met een vleugje melancholiek zijn een van de talloze gevoelens die naar boven komen wanneer het zestal het podium bestuift.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.