Avenged Sevenfold Ziggo Dome - Kurio's Amsterdam
16854
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16854,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Avenged Sevenfold Ziggo Dome

Avenged Sevenfold Ziggo Dome

Op zaterdag 18 februari komt Avenged Sevenfold naar het Ziggo Dome. Uw kunt niet op een lege maag rocken, Bij Kurio’s staan we voor u klaar om u niet met een hongerig gevoel op pad sturen. Op steenworp afstand van de Ziggo Dome is Kurio’s gevestigd. Kurio’s Kebab First!

Let’s Rock! Avenged Sevenfold, één van de grootste hardrock- en heavy metalbands van Amerika komt naar de Ziggo Dome en neemt Disturbed en Chevelle mee als very special guests!

Avenged Sevenfold staat bekend om hun spectaculaire vurige liveshows met uitverkochte arena’s en headline shows op festivals over de hele wereld. Met hun agressieve en ruwe mix van metal, hardrock en punk-pop bracht de band afgelopen jaren meerdere zeer succesvolle albums uit waaronder City Of Evil, Avenged Sevenfold, Nightmare en het meest recent Hail To The King.

Disturbed
De Grammy genomineerde heavy-metalband Disturbed zorgde met hun debuut album ‘The Sickness’ voor internationaal succes en scoorde hits met Down With the Sickness, Inside The Fire en Indestructible. Ook de cover van Sound of Silence, een single die in 2016 uitkwam, bereikte internationaal succes.

Chevelle
Chevelle is een alternatieve metalband uit Chicago en bestaat uit drie broers met de achternaam Loeffler. De band haalt hun inspiratie uit de muziek van Tool en Helmet. In 2002 komt hun doorbraak in Amerika met het nummer The Red.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.