A Touch of Gold - Kurio's Amsterdam
16834
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16834,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

A Touch of Gold

A Touch of Gold

Beleef in de kerstvakantie met familie en vrienden ‘A Touch of Gold’, de 20e editie van het Univé Gym Gala. Het belooft een spectaculaire show met onze olympische turnteams en tal van wereldwijde sterren op gebied van dans, acrobatiek en showsport.
Je ziet o.a. Sanne Wevers, Epke Zonderland, de Canadese ‘Human Flags’ Dominic Lacasse & Karen Goudreault , de 48 acrobaten van de Zurcaroh Acrobatic Groupe uit Oostenrijk, de Oekraïense luchtacrobaat Stepan Melnyk, Europees en wereldkampioen Gymnatics Men Acro Four Israel, Holland’s Got Talent finalisten Unbreakable en de beste freerunners uit Nederland.

De regie van de show is in handen van musicalster Stanley Burleson.
Voorafgaand aan de show is er speciaal voor kinderen de Gym Experience. Ze komen zelf in actie tijdens een ontdekkingsreis door de Ziggo Dome met gym-, turn-, en springtoestellen. Na de show kunnen ze ook hun turnhelden ontmoeten.
Het Univé Gym Gala is al 20 jaar spektakel van het hoogste niveau en uniek in Europa! Deze speciale editie, voor het eerst in de Ziggo Dome, mag je niet missen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.