A-HA one album, one tour - Kurio's Amsterdam
16679
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-16679,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

A-HA one album, one tour

A-HA one album, one tour

Ga jij op 31 maart 2016 uit je dak bij A-HA in de Heineken Music Hall? Dan begint de voorpret al bij Kurio’s.

Met op de achtergrond jouw favoriete muziek geniet je bij ons van de lekkerste broodjes döner, Turkse pizza en kapsalon’s van de Amsterdam. En hadden we al verteld dat alles wat je hier krijgt supervers is? Met ons team staan we voor je klaar om je heerlijk te laten eten. Meezingen is toegestaan 😉

Kurio’s zit midden op de Arena Boulevard, schuin tegenover de Mediamarkt.

Noorse trio A-HA gaat nog één keer op tournee

Na een afwezigheid van ruim 5 jaar geeft de band op donderdag 31 maart 2016 een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

De afgelopen jaren zijn de bandleden van A-HA ieder een eigen weg ingeslagen. Voor Morten Harket, Magne Furuholmen en Paul Waaktaar-Savoy was het afscheidstournee in 2010 een definitief einde van de band.
Nu ruim vijf jaar later brengen de heren hun eerste album in zes jaar tijd uit en staat er een Europese tour in de planning. Het nieuwe album Cast In Steel is in september uitgebracht. In diezelfde maand heeft de band hun eerste optreden in jaren gegeven op het Rock in Rio festival in Brazilië.

(bron: HmH)

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.